Blog

Manchetknopen hét decembercadeau

December staat voor de deur. Deze feestmaand zijn we massaal op zoek naar het meest geschikte cadeau voor tijdens Sinterklaas of voor onder de Kerstboom. 
Manchetknopen zijn hét cadeau bij uitstek om je broer, zwager, man of beste vriend cadeau te doen.

Nieuwe manchetknopen

Om ons assortiment manchetknopen up-to-date te houden vullen wij onze verschillende categorieën maandelijks aan met nieuwe manchetknopen. 

Vertel een verhaal met manchetknopen

Manchetknopen werden begin 17e eeuw alleen gedragen door de rijkere mensen, omdat manchetknopen toen nog gemaakt werden van edelmetalen waren ze zeer kostbaar.

Manchetknopen in de zomer

In de zomermaanden worden manchetknopen minder gedragen dan in de rest van het jaar. Niet zo gek, want met hogere temperaturen draag je nu eenmaal minder vaak een overhemd met lange mouwen en dubbele manchetten.

Button covers; nieuw op manchetknopenwinkel.be

Button covers de meest eenvoudige manier om ieder normaal overhemd te sieren met een luxe accessoire.
Wat zijn button covers?

Gekleurde manchetknopen

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat de donkere kleuren in uw kast plaatsmaken voor vrolijke lichte kleuren. Dit kunt u natuurlijk ook met uw accessoires doen, zoals manchetknopen.

Nieuwe manchetknopen. Een perfect cadeau voor de feestmaanden

Manchetknopen zijn al eeuwen een geliefd herensieraad en daarom ook een perfect cadeau voor de feestmaand.

Nieuwe fun manchetknopen

Bent u een echte box- fanaat en toe aan een paar te gekke manchetknopen? Dan slaat u met deze rode bokshandschoenen aan uw manchetten zeker niet mis.

Trendy manchetknopen

Elk modeseizoen zijn er steeds weer nieuwe accentkleuren die u terug ziet in het modebeeld en sommige kleuren zullen altijd blijven. Zo is dat bij manchetknopen niet anders.

Manchetknopen. Vaderdag cadeautip!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij leuke manchetknopen in de collectie. Koop deze betaalbare Vaderdag manchetknopen en verras jouw vader met dit cadeau!


Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen terugsturen
Specialist in manchetknopen met logo

Betaal veilig online

×