Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Grappige manchetknopen koopt u bij manchetknopenwinkel.be

Grappige manchetknopen Blog2

Grappige manchetknopen zijn een leuk detail in de manchetten van jouw overhemd. Je kunt in deze categorie manchetknopen kiezen die passen bij jouw beroep, hobby of favoriete sport. Geef een paar grappige manchetknopen cadeau aan een vriend als je opzoek bent naar een persoonlijk cadeau.

Manchetknopen hobby

Bent u gek van motorracen of autosport? Dan hebben wij een uitgebreide selectie “fun” manchetknopen die passen bij deze hobby of sport. Zo vindt u manchetknopen met een stuur, een motorfiets, een auto, een dashboard of versnellingspook.

Manchetknopen sport

Slaat u regelmatig een balletje op het tennisveld of op de Fairway, dan hebben wij ook voor deze klassieke balsporten leuke manchetknopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld manchetknopen in de vorm van een tennisracket, een set golfclubs, een golfer en een golfbal en tee. Beoefent u een andere tak van sport? Dan vindt u hier nog meer soorten sport manchetknopen die uw manchetten van uw favoriete overhemd kunnen sluiten.

Manchetknopen Golf2

Manchetknopen feest

Hebt u wat te vieren? Wat denkt u dat van manchetknopen met een champagne flesje met een glas die jouw manchetten van jouw overhemd kunnen sieren tijdens deze feestelijke gelegenheid. Drinkt u liever geen champagne maar een rode wijn? Dan zijn manchetknopen met een wijnglas en wijnfles ook een leuk en feestelijk accessoire.

Manchetknopen bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw getuigen, of ceremoniemeester op een originele manier vragen om een speciale rol te vertegenwoordigen op deze bijzondere dag? Dan zijn bijpassende manchetknopen zeker een leuk accessoire die ze ook op uw trouwdag kunnen dragen. 

Bekijk ook

Manchetknopen vaderdag2

Manchetknopen. Vaderdag cadeautip!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij leuke manchetknopen in de collectie. Koop deze betaalbare Vaderdag manchetknopen en verras jouw vader met dit cadeau!

manchetknopen december kado2

Manchetknopen, een te gek decembercadeau

Het is december, de maand die in het teken staat van cadeaus, borrels, feestjes en familieaangelegenheden. Cadeautjes met pakjesavond of een leuk presentje onder de kerstboom.

Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter
tip top inorde
Mulle Hilde
Snel geleverd en topkwaliteit! Aanrader!
Kris
Alles is prima verlopen
Janssen

Betaal veilig online

×