Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Manchetknopen in alle kleuren

Manchetknopen in alle kleuren 2

Manchetknopen zijn misschien een klein accessoire, maar ze zijn absoluut een belangrijk detail. Daarom vindt u in onze shop manchetknopen in alle kleuren, zodat er ook voor u een paar is dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

Waarom manchetknopen dragen? 

Manchetknopen zijn een subtiel en decoratief accessoire en zijn alleen geschikt als u een overhemd draagt met dubbele manchetten. Draagt u geen overhemd met dubbele manchetknopen? Dan vindt u bij ons on ook button covers. Dit zijn hoesjes die je eenvoudig over de knopen van je overhemd schuift. Deze knoop hoesjes zijn verkrijgbaar in een zilver -en goudkleur.

Zijde manchetknopen in alle kleuren

Zijde manchetknopen zijn manchetknopen met een zijde inleg. Deze manchetknopen worden ingelegd met exact hetzelfde materiaal als onze overige effen zijde accessoires. Deze zijde manchetknopen zijn dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld bij een huwelijksfeest alle kledingaccessoires matchen met het thema. 

Overige gekleurde manchetknopen

Is de gelegenheid ernaar dat u een vleugje humor kunt brengen in uw outfit, dan vindt u in onze categorie thema manchetknopen ook manchetknopen die passen bij jouw hobby of interesse. Sommige manchetknopen uit deze categorie zijn ook voorzien van kleur.

Klassieke gekleurde manchetknopen

Heeft u een formele gelegenheid, maar wilt u wel graag een touch of color toevoegen aan je outfit, dan kunt u naast de zijde manchetknopen in een subtiele kleur ook kiezen voor onze klassieke manchetknopen met een luxe gekleurde inleg, zoals een edelsteen.

Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt
zeer goede kwaliteit
Haesen Flip
Ruime keuze, gemakkelijk om te bestellen, uiterst snelle opvolging, prima contact, super snelle levering binnen de 20 uren in België, prima kwaliteit. Verdient een pluim !
Jacques Vanhalst

Betaal veilig online

×