Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Manchetknopen in alle kleuren

Manchetknopen in alle kleuren 2

Manchetknopen zijn misschien een klein accessoire, maar ze zijn absoluut een belangrijk detail. Daarom vindt u in onze shop manchetknopen in alle kleuren, zodat er ook voor u een paar is dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

Waarom manchetknopen dragen? 

Manchetknopen zijn een subtiel en decoratief accessoire en zijn alleen geschikt als u een overhemd draagt met dubbele manchetten. Draagt u geen overhemd met dubbele manchetknopen? Dan vindt u bij ons on ook button covers. Dit zijn hoesjes die je eenvoudig over de knopen van je overhemd schuift. Deze knoop hoesjes zijn verkrijgbaar in een zilver -en goudkleur.

Zijde manchetknopen in alle kleuren

Zijde manchetknopen zijn manchetknopen met een zijde inleg. Deze manchetknopen worden ingelegd met exact hetzelfde materiaal als onze overige effen zijde accessoires. Deze zijde manchetknopen zijn dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld bij een huwelijksfeest alle kledingaccessoires matchen met het thema. 

Overige gekleurde manchetknopen

Is de gelegenheid ernaar dat u een vleugje humor kunt brengen in uw outfit, dan vindt u in onze categorie thema manchetknopen ook manchetknopen die passen bij jouw hobby of interesse. Sommige manchetknopen uit deze categorie zijn ook voorzien van kleur.

Klassieke gekleurde manchetknopen

Heeft u een formele gelegenheid, maar wilt u wel graag een touch of color toevoegen aan je outfit, dan kunt u naast de zijde manchetknopen in een subtiele kleur ook kiezen voor onze klassieke manchetknopen met een luxe gekleurde inleg, zoals een edelsteen.

Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers

Betaal veilig online

×