Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Nieuwe manchetknopen

manchetknopen snor2

Om ons assortiment manchetknopen up-to-date te houden vullen wij onze verschillende categorieën maandelijks aan met nieuwe manchetknopen. 


Trouw manchetknopen

Gaat u binnenkort trouwen, of bent u te gast op een huwelijksfeest? In onze shop vindt u een uitgebreide collectie met manchetknopen die erg geschikt zijn om te dragen op of naar een huwelijksfeest.

I love you

Tijdens zo’n speciale gebeurtenis is het gebruikelijk om manchetknopen te dragen die passen bij de gelegenheid en een subtiel en chique karakter hebben. Vaak wordt er in dit geval gekozen voor klassieke manchetknopen. Een enkele keer kiest, bijvoorbeeld, de bruidegom ervoor om grappige manchetknopen te dragen. Vaak wordt er dan met deze grappige manchetknopen, uit onze FUN-collectie, verwezen naar een karaktereigenschap of iets dergelijks van de bruidegom of drager. 

Binnen de selectie van onze klassieke manchetknopen vindt u nu ook stijlvolle manchetknopen met een passende tekst gegrafeerd in de manchetknoop. Deze luxe manchetknopen van Profuomo zijn voorzien van de tekst: Mr. & Mrs. of I love you to the moon and back. 

Nieuwe “Fun”- manchetknopen

Fun manchetknopen zijn bij ons een geliefde categorie. Dit type manchetknopen is namelijk uitermate geschikt om cadeau te doen aan je vader, beste vriend of collega. Op onze website vind je dergelijke manchetknopen die wij handig hebben verdeeld in verschillende thema’s, zodat een ieder snel en gemakkelijk een passend paar weet te vinden. 

Nieuwe, onlangs toegevoegde, grappige manchetknopen zijn manchetknopen in de vorm van een Snor, een dinosaurus (T-REX) en een hakbijl.

Recente nieuwkomers

Kort geleden is ons assortiment manchetknopen uitgebreid met button covers, oftewel manchetknopen voor jouw ‘gewone’ overhemd met knoopjes in plaats van dubbele manchettten waar nog knopen in moeten. Dus heb jij een chique gelegenheid maar geen overhemd met een dubbele manchet in je bezit? Dan zijn deze button covers erg geschikt om jouw gewone overhemd een upgrade te geven. Je schuift deze manchetknopen heel eenvoudig over de bestaande knoop die aan de manchetten van je overhemd bevestigd is. Op deze manier is het net alsof je manchetknopen draagt.

Het grootste assortiment manchetknopen

Bij ons vind je het grootste assortiment manchetknopen en zoals je van ons gewend bent zijn de manchetknopen van een goede kwaliteit en verkrijgbaar tegen een vriendelijke prijs. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld zijden manchetknopen in alle kleuren van de regenboog, grappige manchetknopen in verschillende thema’s, stoffen manchetknopen (bachelor knots) en klassieke manchetknopen voor chique en de meer formele gelegenheden. 

Ben jij op zoek naar een bepaalde manchetknoop maar staat hij niet tussen de bovengenoemde categorieën? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank
Zeer mooie kwaliteit, snelle levering, perfect verpakt.
Jan Janssens
beste ,

snelle levering en zeer mooi materiaal , zeker niet de laatste keer dat ik bestel bij jullie
van grembergen wilfried
perfecte info op de site betreffende bretellen en duidelijkheid hoe en wanneer de levering zal gebeuren
christ vangheluwe
Zeer tevreden - ik zocht metaalvrije bretellen en binnen het grote aanbod waten ze direct beschikbaar - vlotte levering - bretellen van hoogwaardige kwaliteit voor dagelijks gebruik.
kurt

Betaal veilig online

×