Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Trendy manchetknopen

Trendy Manchetknopen blog BE

Manchetknopen zijn een tijdloos accessoire maar het is ook leuk om zo nu en dan uw collectie manchetknopen een update te geven. Welke manchetknopen zijn anno 2020 een echte musthave?


Manchetknopen met een kleur accent

Elk modeseizoen zijn er steeds weer nieuwe accentkleuren die u terug ziet in het modebeeld en sommige kleuren zullen altijd blijven. Zo is dat bij manchetknopen niet anders. Lichtblauwe, of lichtroze manchetknopen zult u altijd terug blijven zien. Wilt u een beetje de trends volgen? Dan kiest u dit jaar bijvoorbeeld voor okergeel, of donkergroene manchetknopen. Zijden manchetknopen zorgen voor een subtiel kleuraccent aan jouw outfit.

Trendy manchetknopen blog

Klassieke manchetknopen

Al vanaf de 17 eeuw worden er manchetknopen gedragen. Niet vreemd dus dat klassieke manchetknopen een terugkerende trend zijn. Elke manchetknopen-drager heeft wel een paar klassieke manchetknopen in zijn collectie. Draagt u graag manchetknopen maar ben je een beetje uitgekeken op de geijkte modellen als rond of rechthoekig? Kies dan bijvoorbeeld eens een klassieke manchetknoop in de vorm van een paardenbit. Geïnspireerd op het luxe modehuis Hèrmes. Met dit subtiele klassieke model straalt u zeker klasse uit.

Manchetknopen met luxe inleg

Bent u misschien opzoek naar een mooi cadeau? Voor uzelf, of misschien wel voor iemand anders. Manchetknopen met een luxe inleg zijn vaak ingelegd met edelstenen, zoals bijvoorbeeld Cat’s eye of Onyx. Edelstenen hebben een betekenis en dat maakt het geven of krijgen van luxe manchetknopen met een dergelijke steen een waardevol cadeau.

Trendy manchetknopen

Naast dat u trendy kleuren of modellen manchetknopen kunt kopen, zijn grappige manchetknopen ook erg populair. Manchetknopen die aansluiten bij jouw beroep, hobby, of waar je een statement mee kunt maken zijn een erg gewild accessoire. In de categorie “fun manchetknopen” vindt u allerlei thema’s die aansluiten bij uw behoeftes en interesses.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×