Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Vertel een verhaal met manchetknopen

Vertel een verhaal met manchetknopen2

Manchetknopen werden begin 17e eeuw alleen gedragen door de rijkere mensen, omdat manchetknopen toen nog gemaakt werden van edelmetalen waren ze zeer kostbaar. Tegenwoordig zijn manchetknopen hét mannensieraad bij uitstek en verkrijgbaar voor iedereen. 


Met dit kleine sieraad kunt u ieder outfit een persoonlijk karakter geven. Ben t u benieuwd hoe u dat doet? Lees dan snel verder. 

Subtiele manchetknopen Zijde manchetnopen ElCravatte

Bij het kiezen van de juiste manchetknopen is het belangrijk om te weten wat u precies wilt uitstralen. Bent u opzoek naar iets subtiels en wilt u dat de manchetknopen niet te veel opvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze zijden manchetknopen in een ton-sur-ton kleur, passend bij uw overhemd of kostuum. 

Mag er wel wat kleur terug te zien zijn? Kies dan voor bijpassende zijden manchetknopen in dezelfde kleur als bijvoorbeeld je vlinderstrik of stropdas. Alle zijden manchetknopen van E.L. Cravatte worden geweven uit dezelfde zijde als de bijpassende zijde accessoires van het merk dus de kleuren komen altijd perfect overeen. 

Opvallende manchetknopen

Wilt u juist een statement maken met je manchetknopen? Dan vind je in de categorie luxe of klassieke manchetknopen vast wat u zoekt. Wij hebben onder andere een mooi assortiment goudkleurige manchetknopen waar je gegarandeerd indruk mee maakt. 

TIP: Wilt u nóg meer luxe uitstralen? Wij hebben ook prachtige goudkleurige dasspelden in ons assortiment om ook uw stropdas op zijn plek te houden. Een dasspeld heeft, net als een paar manchetknopen, het imago om uw outfit naar een hoger niveau te tillen. 

Betekenisvolle manchetknopen

In de categorie klassieke manchetknopen vindt u manchetknopen met een inleg van edelstenen, zoals bijvoorbeeld mother of pearl, tijgeroog of onyx. Deze edelstenen hebben ieder een eigen eigenschap. Zo beschermt tijgeroog u tegen negatieve energie en geeft onyx steun in stressvolle situaties. Bent u dus op zoek naar een passend cadeau met een diepere betekenis? Deze manchetknopen zijn een perfecte optie! 

Karakteristieke manchetknopen

Wilt u met uw manchetknopen laten zien wat u leuk vindt, wat je hobby’s zijn of je werk is? Dat kan! In de categorie “fun” manchetknopen hebben wij meer dan 70 verschillende manchetknopen in variërende thema’s, zoals: dieren, sport attributen, auto’s en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar een Kinder vlinderdas zijn de mogelijkheden beperkt.
Tot ik bij de Strikkenwinkel uit kwam!
Zoveel kleuren!
En zo’n mooie kwaliteit.
Alles werd snel en netjes verstuurd.
Ik raad het iedereen aan!
An DLA

Net wat ik zocht. Stevige bretellen zonder metaal - BRT-920 - (vlotte luchthavencontrole). Snelle levering.

ANDRE DE MEYER
heel mooie kwaliteit echt voor een dame, ik moet naar een feest , en het thema is paris .........moulin rouge , dus ga ik me verlkeden in een echte parisienne ,heb gezocht op internet en zo kwam ik bij jullie terecht en ik was benieuwd op het resultaat, en ik moet zeggen ben heel tevreden . meschien tot A BIENTOT GRTS
Gisele Rysselinck
Het is een zeer mooie das; was handig verpakt en werd vlug geleverd. Dus .... was zeker in orde !
Carry De Ceuster
Ben supertevreden over mijn bestelde bretellen
Mommaers René
Vlugge en vlotte levering.
Eliane Scheppers

Betaal veilig online

×