Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Welke manchetknoop past bij jou?

Welke manchetknopen passen bij jou2

Manchetknopen kunnen veel zeggen over u. Welke manchetknopen voor u geschikt zijn, vertellen we je graag in dit artikel.

Manchetknopen voor iedere man

Dit kleine mannensieraad is geschikt voor iedere man die een overhemd draagt met een dubbele manchet. Draag jij alleen een overhemd met een enkele manchet? Niet getreurd, dan zijn button covers geschikt om over de knoopjes van je manchetten te schuiven. Deze manchetknopen voor een normaal overhemd bedekken dan het knoopje. Zo lijkt het net of je echte manchetknopen draagt.

Wil je nog toch graag uitzoeken welke ‘echte’ manchetknopen bij jou passen? Lees dan snel verder

Manchetknopen met een klassieke uitstraling

Het is belangrijk om van tevoren jezelf een aantal vragen te stellen voordat je op zoek gaat naar geschikte manchetknopen. Allereerst moet je dus zeker weten dat je een overhemd hebt met dubbele manchetten, zodat er werkelijk een optie is om manchetknopen in de manchetten van je overhemd te steken. Vervolgens is he belangrijk dat je weet wat je wilt uitstralen. Wil jij een klassieke en rustige look, neem dan eens een kijkje bij onze klassieke manchetknopen. Wil je liever een stapje luxer gaan? Dan vind je bij onze luxe manchetknopen wellicht wat je zoekt.

Manchetknopen die matchen bij je andere kledingaccessoires

Draag jij voor een speciale gelegenheid een stropdas of vlinderstrik met bijpassend pochet? Dan vind je het waarschijnlijk leuk om ook je manchetknopen hierop af te stemmen. Zo vind je bij onze zijde manchetknopen. Deze manchetknopen zijn ingelegd met een stukje zijden stof die je perfect kunt combineren met onze andere zijde kledingaccessoires in dezelfde kleur.

Manchetknopen met een vleugje ‘fun’

Wie denkt dat manchetknopen saai of voor oudere mannen zijn heeft het mis. Zo vind je bij ons een grote selectie ‘fun’ manchetknopen. In deze categorie vind je een ruim assortiment manchetknopen in diverse thema’s zoals, beroep, hobby, eten/drinken, sport, feest en muziek. Kortom manchetknopen zijn er voor iedereen. Ook een leuke tip trouwens, om iemand ‘fun’ manchetknopen cadeau te doen. Zoek een paar manchetknopen die aansluiten bij de interesse van een vriend of familielid. Gegarandeerd een onvergetelijk en persoonlijk cadeau! 

Simpele manchetknopen

We kunnen ons ook voorstellen dat je het ook wel eens beu bent om altijd maar metalen manchetknopen te dragen. Daarom vind je in ons assortiment ook stoffen manchetknopen. Dit zijn polyester manchetknopen in de vorm van knoopjes die verbonden worden door een elastisch tussenstukje. Deze manchetknopen zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Bekijk hier het assortiment stoffen manchetknopen.

de eerste keer terug bretellen dragen wat een uitstraling van de goudkleurige bretel. grote keuze , Past perfect , sterke uitvoering. Past
op donkere jeans, donker hemd, polo\'s en Bermuda korte broek met aangepast hemd
Bergs Joseph
Grote keuze aan dassen en toebehoren , goede kwaliteit, correcte en snelle levering
Philippe
mooi product ,en correcte levering
Carel Gruwez
Makkelijke website, groot aanbod, snel geleverd en mooie kwaliteit.
An
Bestelling vlot en correct afgehandeld, ik ben fan van Profuomo stropdassen, dus ik ben heel blij met deze leverancier!
L. De Vos
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met het artikel.
Ann

Betaal veilig online

×