Manchetknopenwinkel.be by E.L Cravatte
 • Sinds 2004 dé Specialist
 • Binnen 30 dagen retourneren
 • Óók zakelijk bestellen
 • Veilig online betalen

Dasspelden laten maken

Heeft u interesse om dasspelden te laten maken? Vanaf 30 dasspelden is het al mogelijk om deze geheel op maat te laten maken!

Stuur ons bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, vereniging, politieke partij of het familiewapen. Wellicht heeft u zelf een ontwerp in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Of het nu gaat om een dasspeld met logo, een dasspeld met een monogram of andere gepersonaliseerde dasspelden. Wij sturen u binnen 2 werkuren vrijblijvend een offerte. Na goedkeuring kunnen we u binnen 4 á 6 weken uw gepersonaliseerde dasspelden leveren!

Vraag ontwerp aan

1. Ontwerp

Bent u op zoek naar een specifiek ontwerp voor uw dasspelden? Laat ons uw ideeën weten en we zullen dit in het ontwerp verwerken.

In hoofdlijnen zijn er 4 soorten dasspelden. Zo zijn er zacht geëmailleerde dasspelden. Hierbij wordt de verhoogde “omtrek” van de dasspelden gevuld met emaille, zoals bij een glas-in-lood raam. Bij hard emaille dasspelden worden de dasspelden verhit en gepolijst om een glad oppervlak te realiseren. Verder is het mogelijk om dasspelden te stansen dan wel graveren met een logo en bestaat de mogelijkheid om door middel van doming een afbeelding op dasspelden aan te brengen. Heeft u al een dasspeld waarvan u replica’s wilt laten maken dan is dit uiteraard ook mogelijk!

2. Sample

Naast een vrijblijvend digitaal ontwerp kunnen we ook een sample voor u produceren met een levertijd van 4-6 weken.

3. Productie

Na goedkeuring van het digitale ontwerp, of de sample, zal er tot productie worden overgegaan.

4. Overige mogelijkheden

Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u de dasspelden bijvoorbeeld in een cadeauverpakking of doosje laten verpakken, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

5. Projecten

We laten u graag voorbeelden zien van afgeronde projecten om te inspireren en de mogelijkheden met custom dasspelden te laten zien.

1. Zacht geëmailleerde dasspelden

Zacht emaille dasspelden zijn de meest populaire dasspelden bij het maken van dasspelden met logo. Ze worden gemaakt door emaille te gieten in een dasspeld die als mal dient. De opstaande randjes van de mal zijn zichtbaar vanaf de bovenzijde. Dit geeft de dasspelden een mooie klassieke uitstraling. De vorm van de omtrek wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van het gebruikte logo.

Zacht emaille dasspeldden schilden2Zacht emaille dasspelden Bus2Zacht emaille dasspeld vliegtuig2

2. Hard geëmailleerde dasspelden

In tegenstelling tot de zacht geëmailleerde dasspelden hebben hard geëmailleerde dasspelden een glad oppervlak. Daarnaast zijn de opstaande randjes van het logo op de dasspelden minder zichtbaar doordat het emaille gesmolten en gepolijst wordt. Als u luxe dasspelden wilt laten maken die een glad oppervlak hebben dan is dit de beste keuze. Hard geëmailleerde dasspelden met logo worden soms gecombineerd met printtechnieken voor fijne details in het ontwerp.

Hard emaille dasspelden ONE UNSW2Hard emaille dasspeld vlag 2

3. Gegraveerde of uit een matrijs geslagen dasspelden

Als u een discrete dasspeld wilt realiseren op basis van een metalen dasspeld dan is dit de beste optie. Door middel van laser kan metaal tot leven komen met gravering of er wordt een dasspeld uit een matrijs geslagen (net zoals bij een munt). Voor een 2D dasspeld zonder verdere kleuren is dit de beste optie.

Logo dasspeld mat goud2Logo dasspeld brouwerij2Logo dasspeld CISM2

4. Doming

Een techniek die we minder vaak gebruiken maar een mooi resultaat kan geven is doming. Hierbij wordt een dasspeld als mal gebruikt en een afbeelding op de onderzijde aangebracht. Deze afbeelding wordt bedekt met een doorzichtige epoxyhars.

Doming dasspeld JAA2

5. Finishing

Er zijn een aantal finishings waarmee de metalen gedeelten van de dasspelden afgewerkt kunnen worden:

 • Goudkleurig
 • Zilverkleurig
 • Nikkelkleurig
 • Messingkleurig
 • Koperkleurig
 • Rosé goudkleurig
 • Zwart

Standaard is de afwerking glanzend maar er kan ook worden gekozen voor een:

 • Matte afwerking
 • Antieke verweerde afwerking
 • Geborstelde afwerking
Nog mooier dan op de foto!
Elia
Zeer correcte en vlotte afhandeling
De
Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer vlug geleverd. Deze bretels doen het uitstekend en springen niet los door de brede stevige klemmen.
Guy Triest
Prima product, zware bretellen, en dat zijn ze dan ook, stevig, net zoals ik ze wou.
Ook makkelijk te bestellen en snel geleverd
Didier Beckers
Prima product, niets overdreven in de beschrijving, is exact wat het moet zijn
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Meer moet dat niet zijn
Didier Beckers
Overzichtelijke site.
Veel keuze.
Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.
Dieter

Betaal veilig online

×